Ticket To The Moon kalandok

Kedves Vásárlóink, különösen azok, akik hetekkel-hónapokkal ezelőtt előrendeltek a TTTM szállítmányunkból!

Elnézést kérünk az elhúzódó szállítási határidő miatt. Jelenleg az a helyzet, hogy hiába van már egy hete a kamion Budapesten, nem vehetjük át az árut, mert Hamburg és Budapest között egy része eltűnt, és ez felborította a szokásos ügymenetet…

07.14. szerda reggel 8: mehetünk a XX. kerületbe az áruért, délutánra a Függőágyboltban lesz!  Ha személyes átvétellel rendeltél belőle valamit, már ma délután átvehető. Amit postázunk, az csütörtök délelőtt indul és pénteken nálad lesz. Köszi a türelmet, ez nehéz menet volt…

07.13. kedd este 6: kész a vámkezelés, átutaltuk a vámot és áfát, amint látszódik, lehet menni érte. Ez 99% hogy szerdán megtörténik. 

07.12. hétfő dél:  várjuk a vámkezelést

07.11. vasárnap dél:  Fény az alagút végén, már megengedték, hogy fizessek a szállításért (melynek során elhagyták az áru egy részét.)

07.09. péntek dél: Hát nagyon gáz, de semmi…

07.07. szerda reggel:
Rákérdeztem, ezt kaptam:

“sajnos még várakoznunk kell, továbbra is folyamatban van az eljárás.”

07.06. kedd reggel:
Ha kapnánk egy vámhatározatot, akkor 1-2 munkanap alatt a boltban lehetne az áru. Erre várunk.

07.05. hétfő 13 óra:
Megvan a hiánylista, ami “szinte szerencsés”, mert olyan dobozok hiányoznak, amiből több is volt (pl szúnyogháló 5 kartonból egy veszett el stb) vagy olyan függőágy, amiből még most is van készletünk is van raktáron belőle. Ettől függetlenül még mindig várjuk, hogy ami megjött, át lehessen venni.

07.05. hétfő reggel:
“a teljes kamion és az abban lévő összes áru hatósági intézkedés alatt van, azt mozgatni nem lehet, amíg a hivatalos eljárás le nem zárul. Jelen pillanatban továbbra is az adóhivatal visszajelzésére várunk…”

2021.06.29. 

A kamion megérkezett Budapestre.
A 46 doboz helyett csak 41-et számoltak, ezért
– nincs érkeztetés,
– nincs vámkezelés,
– nincs áru egyelőre.

Helyette: indul a nyomozás, hogy hol van a hiányzó 5 doboz. Ha megtalálják (mondjuk Hamburgban), akkor is több napos csúszás következik, mert ide kell érnie. Ha nem lesz meg, az érintheti azt a terméket is, amire vársz, magyarul JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ!

Drukkolj velünk, hogy megtalálják és minél hamarabb ideérjen!

UPDATE: nincs meg az 5 doboz egyelőre, így kapjuk meg az árut. Hát most nagy kérdés, hogy mi fog hiányozni a listáról…
A boltba hétfőn-kedden érkezhet legkorábban.