Chat a webshopban és itt is

Haladunk a korral 🙂

Bekapcsoltam egy chat modult a webshopban és itt a blogban is, hogy közvetlenül és gyorsan el lehessen érni, ha bármilyen függőágyas kérdésetek van. (Bár erre tökéletes a telefon is, hívj bátran!! +36706513160)

Az elmúlt pár hét tapasztalata: elégedett új vásárlók sora. Szóval klassz 🙂

FONTOS: én sem vagyok mindig online (pl. éjjel néha alszom), vagy épp egy erdőben/vízen vagyok ahol nincs net. Ezért ha nem válaszolok pár percen belül, hagyj egy mobilszámot és felhívlak amint tudlak. A feltett kérdéseidet látni fogom, de ha kilépsz az oldalról, akkor már nem tudok ott válaszolni. 

Ide gyűjtöm azokat a kérdéseket, amik megválaszolatlanul maradtak (mert a kérdező nem várt eleget 🙂 és nem adott meg elérhetőséget sem), itt megtalálod a választ is.


“Szaisztok fuggoagy rogzito karabinert tudok-e kulon venni mert elveszett ami az agyhoz volt amit nalatok vettem? ”
– Igen.


“Sziasztok! Ticket To The Moon original terméketek érdekelne. Kertbe 2 fa közé szeretnék tenni függőágyat amelyek 5,5 méterre vannak egymástól. A szettben mi található és mi az amit pluszban kell megvenni hozzá hogy felszerelhető legyen?”
– A webshopban is ajánlott 2x5m kötél szett valószínűleg pont elég ide. A függőággyal együtt vásárolva mindig jelentős kedvezményt kapsz rá. A függőágy végein kis S kampó van, így nem kel hozzá más. A kötél kiegészíthető vagy helyettesíthető fabarát hevederrel is. 


“Mikor ajánljátok a pamut és mikor az ejtőernyőselyem anyagot? Igazából “csak” érzet különbség van amikor ráfekszel illetve tárolás+mosás+időjárásállóság?”
– A pamut a legjobb, ezt ajánljuk otthonra, a kertbe, teraszra, kempingbe, azaz ahol nem kell cipelni. Az ejtőernyőselyem (vagy egyéb ultralight anyagok) akkor jók, ha kirándulsz, és nem mindegy a csomag mérete, tömege. De közben pl egy TTTM függőágy tökéletes otthonra is 🙂 Más érzés, de mindkettő jó. Sem az ejtőernyőselyem, sem a pamut nem UV-álló, ezért ha nincs használatban, érdemes elcsomagolni. 

A kifejezetten időjárásálló textilek, mint a LA SIESTA Hamactex anyagából készült függőágyak, függőfotelek teljesen műszálasok, tehát messze nem olyan kellemesek, mint a pamut/biopamut termékek. De azért nem is rosszak. Sőt, nem fakulnak ki, gyorsan száradnak, nem penészednek.


“When will you have the TTTM mosquito nets and fly for rain? If I give you my email, can you notify me? I would love to purchase as soon as possible?”
– I hope it will arrive in may. Feel free to give your email, or please write an email: info@fuggoagy.hu 🙂 UPDATE: end of june!


“Szia! Milyen felszerelést ajánlanál függőszék megfelelő mennyezeti rögzítéséhez, ha fa gerenda áll rendelkezésre? A fa gerenda elég vastag, min. 20 x 20 cm, keményfa. Láttam a felfüggesztésről írt blogbejegyzést, de ott nem találtam a fagerenda opciót. Köszönöm előre is!”
– Az attól függ.
Egyik eset: a gerenda felett zárt a plafon, azaz a gerenda közvetlenül a mennyezet alatt van és összeérnek, magyarul nem lehet áthurkolni felette semmit. Ilyenkor ez a csavar teljesen jó, erre akaszthatod kötéllel + karabinerrel a… bármit.  Vagy van egy-egy komplett szett a Tropilextől, az Amazonastól és a LA SIESTA-tól is. Ja az utóbbi elfogyott 🙂
Az Amazonashoz csak betoncsavar van, ezt ki kell cseréni facsavarra…
A másik eset, amikor át lehet dobni egy kötelet vagy hevedert a gerendán, mint egy faágon, így nem kell fúrni, csavarozni.


Szép estét! Érdeklődnék a Ticket to the moon, Moon tarp-ja felől. Mennyire lehet ez megfelelő ponyva? Esős időben mennyire óv meg a csapadéktól egy TTTM Original ágyat? Elsősorban a méretére gondolok.
– Tökéletesen megfelel, erre a célra lett kifejlesztve 🙂


A függőszékbe 140-es rúddal magamfajta nagyméretű ember is elfér? 190cm 95kg
– Igen, elférsz benne és nem fogsz csalódni 🙂


Érdeklődni szeretnék ha rendelek egy függőágyat és nem felel meg kivánságomnak, lehetőség van arra hogy visszaküldjem? És a pénzt visszakapjam?
– Természetesen, már csak a hatályos jogszabályok miatt is, de nekünk sem jó, ha nem örülsz annak, amit megvásároltál tőlünk. Ez szerencsére ritkán fordul elő, egy kezemen meg tudom számolni, hány ilyen eset volt az elmúlt 5 évben. De semmi akadálya. 


Szép napot, galéria alá szeretnék felszerelni függőfotelt fúrás nélkül mit ajánlana? köszönöm
– Lenne pár ötletem biztos, de ehhez mindenképpen látnom kéne, mik a lehetőségek, kérek szépen fotót emailben!


6 mm átmérőjű kötél van fehérben?
Hiába írom a kérdésemet, senki nem válaszol már 6 órája!!
(Na erről beszélek, ha nem válaszolok pár percen belül, akkor írj egy mailcimet mert ha elhagyod a weboldalunkat, nem tudok válaszolni, nincs hova. 🙂
– Egyébként nincs hatos fehér kötelunk, csak fekete. Vagy nyolcas fehér.


hali, otp szép kártyát elfogadtok esetleg?
– Nem.


Kétszemélyes függőágyat keresek a fiamnak, az óvodai mozgásterapeuta ajánlotta önöket.
A legjobb lenne ha valaki ki is tudna jönni felszerelni a lakásba, mert van vagy 4m belmagasságunk.
– Függőágy van bőven, de erre a célra nem feltétlenül kell kétszemélyes, bár miért ne. Gyakran jobban megfelel a célnak, illetve praktikusabb is egy függőszék, a legtöbb esetben a Denana Rio szokott lenni a befutó, de az Amazonasok, Tropilexek vagy La Siesta modellek is tökéletesek.
– Ami a felszerelést illeti: semmi akadálya, van ilyen szolgáltatásunk Budapesten és környékén, immár 18 éve. Íme az aktuális fúrás árlista. Ide írj: furas@fuggoagy.hu


Helló! valahol ki lehet próbálni a termékeket?
– Igen, a Függőágyboltban: 1117 Budapest, Fehérvári út31.


Sziasztok! Kültérre, napos oldalon, 430 cm oszloptól-oszlopig, milyen függőágyat javasoltok? Legalább kettő főre, de van két kisgyermekünk is, nem baj, ha elfér az egész család.
– Attól függ. Bármelyik családi méretű függőágyunk megfelel erre a célra, a kérdés az, hogy ha nem használod, elteszed-e, vagy kint hagyod. Ez utóbbi esetben érdemes megnézned a LA SIESTA időjárásálló függőágyait. 


Sziasztok Van egy La Siesta függőágyunk, pár éve kaptuk, zöld narancssárga piros színekben, és ahhoz szeretnénk állványt venni. Gondolom 3 méter körüli hosszúságú, a fa állvány tetszik igazából 🙂 Szegedi címre tudjatok-e szállítani?
– Szegedre szívesen szállítunk 🙂
A függőágy pontos hosszát jó lenne tudni, de ha nem több mint 360, akkor a jelenleg is raktáron lévő Amazonas Olymp állványt nagyon ajánlom hozzá.


Helo?profi függőágyat keresek több napos túrákhoz, fontos, hogy védjen a bogarak ellen, illetve kell hozzá egy Ticket to the Moon – nem tudom, hogy egyben lehet-e kapni, vagy külön kell megvenni hozzá…
– Ezt ajánlom: TTTM PRO függőágy  és hozzá szettben meg is tudod venni kedvezményesen az esővédőt. Így már majdnem komplett is a szetted, csak heveder  kell hozzá.


Korábban elmentettem egy horgolt függőfotelt és most azt írja már nem lehet kapni ? Olyat szeretnék ami nem szövet, hogy átjárjon rajta a levegő.
Linkelem. Ezek szoktak lenni, illetve pontosítok: A Tropilexből 3 féle szín létezik, a Mayából sok féle, de ez utóbbi ritkán jön, és épp most fog elfogyni.


Dupla függőágyhoz melyik karbinert válasszam? Üdv Eszter
– Ezt, de persze nem mindegy, pontosan melyik függőágyra gondolsz…


Sziasztok, az Aqua Marina supokra mennyi a garancia?
– 2 év.


Lesz TTTM ridgeline?
– Lesz. (update: VAN)


Szia, érdeklődnék, hogy 470 cm es távolságra van két fa, ami közé szeretnék egy függőágyat. A teljes hossz alapján nem találtam, van javaslatod?
– Szia, 470-re 520 centis teljes hosszúságú függőágyig minden befér, maximum kicsit hosszabbítani kell kötéllel/hevederrel. Szóval egy kivétellel a függőágy.hu teljes választéka jó lehet neked 🙂
Az egyik nagy kedvencemet ajánlanám: Tropilex Mammock Flame.


Sziasztok, az a kérdésem, hogy milyen esetben indokolt [Ticket To The Moon] King Size függőágyat venni?
– Szia, akkor ha ketten is használjátok, jól jön az a plusz 30 centi szélesség az Originalhoz képest. Egyébként nem indokolt 🙂


Hello, érdeklődnék, hogy van-e készleten olyan szúnyoghálós, esővédős függőágyatok, ami alul is, felül is szúnyoghálós?
– szia, van többféle szúnyoghálónk, ami a teljes függőágyat körbeveszi.
Például:

Folyt köv.

Egyébként vannak gyakran feltett kérdések itt is.