Chat a webshopban és itt is

Haladunk a korral 🙂

Bekapcsoltam egy chat modult a webshopban és itt a blogban is, hogy közvetlenül és gyorsan el lehessen érni, ha bármilyen függőágyas kérdésetek van.

Bár eddig is igyekeztem gyorsan válaszolni emailben, messengeren meg ahol kerestetek (pl telefonon), de most még itt van ez az új chat is.

Az elmúlt pár hét tapasztalata: elégedett új vásárlók sora. Szóval klassz 🙂

FONTOS: én sem vagyok mindig online (pl. éjjel néha alszom), vagy épp egy erdőben/vízen vagyok ahol nincs net. Ezért ha nem válaszolok pár percen belül, hagyj egy mobilszámot és felhívlak amint tudlak. A feltett kérdéseidet látni fogom, de ha kilépsz az oldalról, akkor már nem tudok ott válaszolni. 

Ide gyűjtöm azokat a kérdéseket, amik megválaszolatlanul maradtak (mert a kérdező nem várt eleget 🙂 és nem adott meg elérhetőséget sem), itt megtalálod a választ is.


“Szaisztok fuggoagy rogzito karabinert tudok e kulon venni mert elveszett ami az agyhoz volt amit naltok vettem? ”
– Igen.


“Sziasztok! Ticket To The Moon original terméketek érdekelne. Kertbe 2 fa közé szeretnék tenni függőágyat amelyek 5,5 méterre vannak egymástól. A szettben mi található és mi az amit pluszban kell megvenni hozzá hogy felszerelhető legyen?”
– A webshopban is ajánlott 2x5m kötél szett valószínűleg pont elég ide. A függőággyal együtt vásárolva mindig jelentős kedvezményt kapsz rá. A függőágy végein kis S kampó van, így nem kel hozzá más. A kötél kiegészíthető vagy helyettesíthető fabarát hevederrel is. 


“Mikor ajánljátok a pamut és mikor az ejtőernyőselyem anyagot? Igazából “csak” érzet különbség van amikor ráfekszel illetve tárolás+mosás+időjárásállóság?”
– A pamut a legjobb, ezt ajánljuk otthonra, a kertbe, teraszra, kempingbe, azaz ahol nem kell cipelni. Az ejtőernyőselyem (vagy egyéb ultralight anyagok) akkor jók, ha kirándulsz, és nem mindegy a csomag mérete, tömege. De közben pl egy TTTM függőágy tökéletes otthonra is 🙂 Más érzés, de mindkettő jó. Sem az ejtőernyőselyem, sem a pamut nem UV-álló, ezért ha nincs használatban, érdemes elcsomagolni. 

A kifejezetten időjárásálló textilek, mint a LA SIESTA Hamactex anyagából készült függőágyak, függőfotelek teljesen műszálasok, tehát messze nem olyan kellemesek, mint a pamut/biopamut termékek. De azért nem is rosszak. Sőt, nem fakulnak ki, gyorsan száradnak, nem penészednek.


“When will you have the TTTM mosquito nets and fly for rain? If I give you my email, can you notify me? I would love to purchase as soon as possible?”
– I hope it will arrive in may. Feel free to give your email, or please write an email: info@fuggoagy.hu 🙂 UPDATE: end of june!


“Szia! Milyen felszerelést ajánlanál függőszék megfelelő mennyezeti rögzítéséhez, ha fa gerenda áll rendelkezésre? A fa gerenda elég vastag, min. 20 x 20 cm, keményfa. Láttam a felfüggesztésről írt blogbejegyzést, de ott nem találtam a fagerenda opciót. Köszönöm előre is!”
– Az attól függ.
Egyik eset: a gerenda felett zárt a plafon, azaz a gerenda közvetlenül a mennyezet alatt van és összeérnek, magyarul nem lehet áthurkolni felette semmit. Ilyenkor ez a csavar teljesen jó, erre akaszthatod kötéllel + karabinerrel a… bármit.  Vagy van egy-egy komplett szett a Tropilextől, az Amazonastól és a LA SIESTA-tól is. Ja az utóbbi elfogyott 🙂
Az Amazonashoz csak betoncsavar van, ezt ki kell cseréni facsavarra…
A másik eset, amikor át lehet dobni egy kötelet vagy hevedert a gerendán, mint egy faágon, így nem kell fúrni, csavarozni.


Szép estét! Érdeklődnék a Ticket to the moon, Moon tarp-ja felől. Mennyire lehet ez megfelelő ponyva? Esős időben mennyire óv meg a csapadéktól egy TTTM Original ágyat? Elsősorban a méretére gondolok.
– Tökéletesen megfelel, erre a célra lett kifejlesztve 🙂


A függőszékbe 140-es rúddal magamfajta nagyméretű ember is elfér? 190cm 95kg
– Igen, elférsz benne és nem fogsz csalódni 🙂


Érdeklődni szeretnék ha rendelek egy függőágyat és nem felel meg kivánságomnak, lehetőség van arra hogy visszaküldjem? És a pénzt visszakapjam?
– Természetesen, már csak a hatályos jogszabályok miatt is, de nekünk sem jó, ha nem örülsz annak, amit megvásároltál tőlünk. Ez szerencsére ritkán fordul elő, egy kezemen meg tudom számolni, hány ilyen eset volt az elmúlt 5 évben. De semmi akadálya. 


Szép napot, galéria alá szeretnék felszerelni függőfotelt fúrás nélkül mit ajánlana? köszönöm
– Lenne pár ötletem biztos, de ehhez mindenképpen látnom kéne, mik a lehetőségek, kérek szépen fotót emailben!


6 mm átmérőjű kötél van fehérben?
Hiába írom a kérdésemet, senki nem válaszol már 6 órája!!
(Na erről beszélek, ha nem válaszolok pár percen belül, akkor írj egy mailcimet mert ha elhagyod a weboldalunkat, nem tudok válaszolni, nincs hova. 🙂
– Egyébként nincs hatos fehér kötelunk, csak fekete. Vagy nyolcas fehér.


hali, otp szép kártyát elfogadtok esetleg?
– Nem.


Kétszemélyes függőágyat keresek a fiamnak, az óvodai mozgásterapeuta ajánlotta önöket.
A legjobb lenne ha valaki ki is tudna jönni felszerelni a lakásba, mert van vagy 4m belmagasságunk.
– Függőágy van bőven, de erre a célra nem feltétlenül kell kétszemélyes, bár miért ne. Gyakran jobban megfelel a célnak, illetve praktikusabb is egy függőszék, a legtöbb esetben a Denana Rio szokott lenni a befutó, de az Amazonasok, Tropilexek vagy La Siesta modellek is tökéletesek.
– Ami a felszerelést illeti: semmi akadálya, van ilyen szolgáltatásunk Budapesten és környékén, immár 18 éve. Íme az aktuális fúrás árlista. Ide írj: furas@fuggoagy.hu

 

Folyt köv.

Egyébként vannak gyakran feltett kérdések itt is.