Ajándéktippek

Ez a bejegyzés Többször frissül majd újabb ötletekkel, gyere vissza később is ide!

Kezdjük a legropogósabb újdonsággal, még épphogy kivettük a dobozból és bekerültek a webshopba a Ticket To The Moon egyedi hátizsákjai és övtáskái. Totál random színek, teljesen egyedi kombinációk, nem lehet betelni velük:

Ha esetleg a vegyes színek nem hoznak lázba, ott vannak a csodás egyszínűek is!


Még mindig nem függőágy, de azok is jönnek hamarosan 🙂

Az egész család örül majd, de mi tudjuk, hogy magadat szeretnéd megajándékozni végre egy új SUPpal 🙂 Nagyon jó ötlet, és most a 2024-es Aqua Marina kollekcióból válogathatsz, nagyon jó áron.

Példának itt a megújult Fusion, mindössze 139 900 Ft-ért:

A többi deszkát itt találod.

Raktárról azonnal szállítjuk, tehát biztosan gyorsan megkapod.


Jöjjenek a  függőágyak!

Amivel nem lehet mellé lőni, egy örök klasszikus: kétszemélyes pamut függőágy Brazíliából. A Denana Premium az egyik bestseller függőágy a Függőágyboltban, nem véletlenül: csodaszép, hatalmas, elérhető áron kapható (11 féle színben).

Szerintem ez a legszebb, de válassz nyugodtan másikat, ha nem értesz egyet 🙂


Van gyereked? Tudtad, hogy szeretne egy függőágyat?
Most karácsonyra vegyél neki egy szuper Ticket To The Moon függőágyat, amit bárhová magával vihet, a szobájában is felszerelhetitek (2 csavar kell hozzá, azt is megrendelheted már most)


Most érkezett, évek óta nem volt kapható, de megint jött néhány darab: ebből a nagyon vidám kolumbiai függőágyból: Amazonas Colombiana, akár állvánnyal szettben kedvezménnyel!