Ha már otthon kell maradni… Nyaralj otthon!

Az előző posztban csak függőágyakat ajánlottam, de van egy nagyon jó cucc, amit eleve inkább beltérban szoktunk használni: ez a függőszék, illetve függőfotel. Hogy mi a különbség? Idézem a függőágy.hu-ról:

Függőfotelnek nevezünk minden olyan függőszéket, amelynek extra széles fa merevítése van (120-140 cm) és / vagy ehhez illeszkedő nagy ülőfelülete (180cm vagy hosszabb). A függőfotel átmenetet képez a függőszékek és a függőágyak között, mert a nagyobbakban már akár feküdni is lehet.

A tutiság a legnagyobb fotel, 140-es rúddal és 210cm textillel, mindenképp ezt válaszd, ha a legjobbat szeretnéd:

LA SIESTA Habana Lounger függőfotel (egy csomó új szín van raktáron!!)

Kisebb erkélyre vagy szobába beteheted a 100-110-es rúddal szerelt modelleket is. A LA SIESTA most vezetett be egy olyan függőszéket, aminek 110-es rúdja, de ehhez extra nagy, 180-as ülőfelülete van, ez egy elég jó kombináció. (Érkezett is belőle pár darab már!!)

LA SIESTA Habana Comfort biopamut függőfotel (megvásárolható a Fehérvári úton)

Ha a helytakarékosság elsődleges szempont, de mindenképp fel szeretnél szerelni egy függőszéket, akkor a 100 centis rúddal rendelhető brazil vagy mexikói függőszékeket ajánlom. Ez utóbbit alapból rúd nélkül is meg lehet venni, így két pontba akasztva használhatod:

Ez a mexikói szék, hasonlóan szellős és kényelmes mint a mex ágyak.
Denana Rio fügőszék, a totális bestseller, sok-sok színben kapható

Szóval van egy csomó féle, válaszd mindig a lehető legnagyobbat, ami még épp befér 🙂

Gyerekeknek van egészen kis függőszékünk, és persze a zseniális csepphinta: nem is akármilyen kínai tákolmány, hanem az eredeti LA SIESTA JOKI.

Az eredeti LA SIESTA Joki csepphinta

Felszerelssel kapcsolatban hívj bátran: +36 9928600

Fontos a fentiekkel kapcsolatban: LA SIESTA függőfotelekből, állványokból és csepphintából április végén jön egy szállítmány. Ha szeretnéd, hogy az általad kinézett színben jusson neked is egy darab, április 14-ig add le a megrendelésed!

Függőszék a lakásban

Függőszék / függőfotel áttekintés

Függőszékállványok [frissítve!]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.