Vásárlási tippek 2020. áprilisra

Kezdem egyből a Jolly Joker függőággyal, ami minden korosztálynak, minden élethelyzetben tökéletes társ a kikapcsolódásban. Végtelenül egyszerű, praktikus és olcsó is, miközben nagy teherbírású, kényelmes és szép is:) Nem utolsósorban 10 év garanciával forgalmazzuk, ingyenes házhozszállítással. Na mi lehet ez vajon? Természetesen az eredeti Ticket To The Moon Original függőágy, egyenesen Baliról.

Ez csak egy kis ízelítő, rengeteg színben van raktáron. Pici csomag, nagy öröm!

 

Ha inkább egy klasszikus dél-amerikai pamut függőágyat szeretnél, a legjobb helyen jársz 🙂 A legjobb gyártók válogatott kínálatát találod webshopunkban. Néhányat kiemelek közülük, 1-2 jó tulajdonságukkal.

Maya Titan

Mindenekelőtt itt az örök kedvenc, a kézzel szőtt Maya függőágycsalád a Yucatán félszigetről. Kezdettől fogva ezt tartom a legkényelmesebbnek, a sűrű szövésű hálós szerkezet miatt. Rugalmas, szellős, a súlytalanság érzését nyújtja. A két legnagyobb verziót ajánlom figyelmedbe (igenis számít a méret:) és mindegyik akciós. Kattitns a linkre:

Mindkettőt ajándék vászontáskában szállítjuk. Ne felejts el kiegészítőket rendelni hozzá, hogy teljes legyen a szett: heveder, karabiner jól jöhet a rögzítéshez, egy-két kispárna meg a fejed alá 🙂

Maya Family
Maya Titan

Egy másik népszerű függőágyunk a Denana Premium, ami egy eredeti brazil függőágy, akár két személy is elfér benne. Erre is érvényes, hogy laksában is felszerelheted, két csavar, némi kötél és két karabiner kell hozzá.

Denana Premium

Ez a függőágy egyébként mosógépben mosható és két év garanciát adunk rá.

Útmutató az első Ticket To The Moon függőágyad kiválasztásához

Mitől különleges egy mexikói függőágy?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.