Változás a törzsvásárlói kedvezményekben

A korábbi törzsvásárlói rendszert most megváltoztatjuk, íme a részletek:

A törzsvásárlói kedvezmények a jövőben mindig egy szűkebb termékcsoportra vonatkoznak, meghatározott ideig, viszont az eddigieknél akár jóval nagyobb árengedmények is jöhetnek, érdemes lesz kihasználni a lehetőséget.

Ez tehát az eddigiekhez képest gyökeres változás, ugyanis korábban szinte mindenre volt folyamatosan valamennyi kedvezmény.

És még egy fontos újdonság: a kedvezményes termékek listáját innentől kizárólag a Függőágybolt emailes hírlevelében fogjuk közzétenni, tehát csak az értesül róla, aki fel van iratkozva (és egyben törzsvásárló is). A sima hírlevél-feliratkozás nagyon klassz, de nem elég 🙂

Akkor itt most egy kicsit kitérek a hírlevélre is.
Meglehetősen ritkán küldünk hírlevelet, az elmúlt két évben ha jól számolom összesen 6 darab ment ki, tehát igazán nincs teleszpemmelve a postafiókod 🙂 Kétféle hírlevél van egyébként, egy sima, azoknak, akik csak feliratkoztak, de még nem vásároltak, vagy még nem lettek törzsvásárlók. Ebben az újdonságok, aktuális hírek és akciók szoktak sorakozni.

A törzsvásárlói hírlevél viszont (mindegy milyen volt eddig), mostantól tartalmazza majd a csak törzsvásárlóknak* szóló nagyon akciós termékek listáját is.  Egy picit rendszeresebben is érkezik majd, de a fentiek miatt még jobban fogod várni 🙂

*Hogyan lehet törzsvásárlóvá válni?

Törzsvásárló lehet, aki már regisztrált a függőágy.hu-n, és az elmúlt években (2003 óta bármikor) vásárolt legalább egy függőágyat vagy függőszéket, állványt,  vagy valamilyen legalább közepes értékű terméket, tehát nem csak 3 méter kötelet… 

A törzsvásárlóvá válás nem automatikus, időnként átnézzük a rendeléseket és kiküldjük az értesítéseket. Fontos, hogy Te is jelentkezhetsz, ha úgy érzed kimaradtál valamiből 🙂 A függőágybolti személyes vásárlások is beleszámítanak, ebben az esetben a blokkot/számlát vagy a már megvásárolt termék fotóját kérjük elküldeni emailben.

Ugyan még nem készült el a karácsony előtti új, nagy törzsvásárlói akciós árlista, de nézzünk egy példát, hogy milyenekre számíthatsz:

Íme egy népszerű termék, a Ticket To The Moon King Size túrafüggőágy (ebben a bordó-napsára színben), ami listaáron 29.900 forint, most egyébként akciósan 26.900, ám ha belépsz a webshopba törzsvásárlóként a megszokott módon, akkor…  TÁDÁÁÁÁM!!!!!

ʇuıɹoɟ zɐ̗zsɔuǝlıʞ-ɹǝzǝɔuǝlıʞuǝzı⊥

Na ugye, hogy érdemes lesz egyszerre törzsvásárlónak lenni ÉS feliratkozni a hírlevélre? Mert máshonnan nem fogsz tudni ezekről!!

Ja még valami, amit az elején említettem, és ezzel szerintem akkor minden tisztázódik: szóval “meghatározott ideig” lesznek ezek a nagy akciók, ami a gyakorlatban pár napot, maximum egy hetet jelent majd, illetve nyilván a készlet erejéig tart.

Valami mégis kimaradt :))))

Hogyan lehet feliratkozni a hírlevélre?

  • Regisztrálj, és pipáld be a hírlevelet.
  • Ha már korábban regisztráltál, de nem pipáltad be, tedd meg most  itt, az adatmódosítás oldalon.

Ha valahol elakadtál, kérj segítséget itt: info@fuggoagy.hu vagy chat-ben (de akkor is adj meg elérhetőséget!)