LA SIESTA 2019 [frissítve!]

Még 2018. nyár elején megkaptam a 2019-es LA SIESTA újdonságok katalógusát. Lenyűgöző. Dizájnban, marketing anyagokban (csomagolás, webes jelenlét, minden egyéb) messze az összes más gyártó előtt vannak már jó pár éve. Emellett természetesen a termékeik minősége is kimagasló. Vannak vásárlóink, akik kifejezetten ragaszkodnak ehhez a márkához, mindig csak LA SIESTA függőágyakat és foteleket vásárolnak. (Hogy minek valakinek több is? Van itt pár funkció a babafüggőágytól a túrafüggőágyon át a családi méretű biopamut szépségekig. És bizony az a helyzet, hogy végül minden családtagnak KELL egy saját függőágy, aztán a tágabb családban is, majd a barátoknak stb. A legjobb ajándék minden alkalomra.)

Visszatérve az újdonságokra…

1:  A 2019-es szezonban az időjárásálló anyagból készült függőágyak terén van hatalmas bővülés. A kifejezetten vibráló, élénk színkombinációk mellett megjelennek az elegáns, visszafogott modern színek is. Egyik szebb, mint a másik.

UPDATE: Ezzel egyidejűleg megszűnik néhány régebbi szín, páldáula  Domingo és Aventura ágyak. Most rendelj belőlük, amíg lehet!

2:  Megújul a Colibri család, ez a LA SIESTA túrafüggőágy kollekciója. Hét új szín, plusz marad a három tereptarka.

UPDATE: Változnak a méretek, 320×200-rúl 350×190-re, ami icipicit keskenyebb, de hosszabb.  A csomag tartalmaz majd egy pár LA SIESTA fabarát hevedert is. 

Jön egy esővédő tarp és egy szúnyogháló is, de a lényeg csak ezután következik.

Mondhatnám, van itt még valami…

3:  Éppen 2018. májusban találtuk ki egy barátommal (na jó, az ő ötlete volt), de én kezdtem el megtervezni, és már a gyártó felkutatásánál tartottam, amikor beesett a postaládámba a LA SIESTA újdonsága, a TRAVEL HAMMOCK CHAIR. Őrület, pont ezt találtuk ki mi is! Igaz, kicsit hosszabb rúddal, de az alap koncepció egyezik:
Ejtőernyőselyem fotel, összecsukható rúddal, utazáshoz. És a LA SIESTA megcsinálta, rendelhető, létező termék!  Már neve is van: ZunZun. ÉLJEN! (Nem kell a gyártással bajlódnom:)

4:  A gyerekek nagy kedvence, a Joki csepphinta is megújul, frissülnek a színek, és a felfüggesztési rendszer része lesz a csomagnak, beépített forgószemmel.

UPDATE: Az új JOKI már rendelhető, kattints ide!

Viszont ha még a mostani Joki verzióból szeretnél rendelni, ne halogasd, mert aztán egyszer csak nem jön!

Lesz pár kifejezetten gyerekeknek szánt, überbiztonságos függőágy is, ehhez hasonló még egyáltalán nem volt, tök új dizájn.

Szóval már nagyon várjuk 2019-et, addig viszont kattints ide a jelenlegi LA SIESTA választékhoz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.