SUPok a Függőágyboltban

Pár hete megérkezett az első szállítmány AQUA MARINA felfújható SUP a Függőágyboltba. De hogy mit keresnek ezek itt? Most megtudhatod 🙂

Egyszerűen beleszerettem a supozásba pár éve.  Hasonló szabadság érzetet ad nekem, mint a biciklizés, a kajakozás és a függőágyazás. Annyira adta magát, hogy ezt boldogságot is továbbadom ahogy annak idején (és azóta is) a függőágy-életérzést.


Az első függőágyam egy mexikói hálós ágy volt, nyilván ezt kezdtem importálni, így indult a függőágy.hu.

Az első SUP-om pedig egy Aqua Marina Super Trip volt, kifejezetten ezt a családi méretet vettem, hogy a fiam és 3 unokatestvére is elférjenek rajta – velem együtt. Járt velem tavakon, folyókon és tengereken az elmúlt 3-4 évben. Jól bírta, most is megvan 🙂



A fiam kapott egy kisebb SUP-ot, ami pont az ő mérete:

A második deszkám egy Aqua Marina Hyper lett, ezzel kicsit gyorsabban tudok haladni a túrákon, mint az óriási Super Trippel, de hasonlóan jól pakolható.

Szóval van már némi tapasztalatom ezzel a márkával, így bátran ajánlhatom neked is: Megfizethető, jó minőségű, szuper 🙂

A dobozban a deszkán és szkegen kívül egy jó minőségű pumpát is találsz, a SUP-nak van egy klassz hátizsákja, amibe minden tartozék befér, de még a mentőmellényed és egyebek is. A legtöbb típusnál már az evező is benne van az árban, és kapsz hozzá egy bokára tépőzárazható biztonsági zsinórt (leash) is.

SUPOK A WEBSHOPBAN: fuggoagy.hu/sup