Vásárlási jótanácsok

Aranyszabály: a méret a lényeg.

Azaz annál jobb, minél nagyobb, különös tekintettel a függőágy szélességére. Ezzel egyenes arányban nő a hosszúság is, ezzel nem is kell annyira törődni, csak legyen minél szélesebb.

 

Ticket To The Moon double függőágy: 200cm széles!
Ez a Ticket To The Moon double függőágy 200cm széles!
Ez a Maya Titan függőágy olyan széles amennyire csak akarod :)
Ez a Maya Titan függőágy olyan széles amennyire csak akarod 🙂

Ki fogja használni?

  • Ha felnőttek, akár az egész család, akkor érdemes a két- háromszemélyes nagy mexikói, kolumbiai vagy a gigantikus brazil függőágyak közül választani.
  • Ha nagyobb gyerekek, akkor a 140 cm széles egyszemélyes felnőtt függőágyat bátran megvehetjük nekik. Inkább textil függőágyat válasszunk.
  • Ha kisgyerek(ek), választhatsz külön nekik készült textil gyerekfüggőágyat, ami pont olyan, mint a felnőtteké, de kisebb, és nincsenek zsinórja, amibe esetleg beleakadhat a gyerkőc.
  • Ha csecsemő, egy éves korig, válassz biztonsági övvel ellátott babafüggőágyat vagy megfelelően öblös, mély babaringató függőágyat.

Kisgyerekeket soha ne hagyjunk felügyelet nélkül a függőágyban!

Mire fogja használni?

  • Ha egyedül, vagy pároddal pihenésre, olvasgatásra, árnyékban hűsölésre vagy épp ellenkezőleg, napfürdőzésre vágysz, a mexikói függőágyakat ajánljuk.
  • Ha a “haverok, buli, függőágy” a jelszó, válassz kolumbiai vagy brazil textil függőágyat, lehetőleg minél nagyobbat.

Nem elhanyagolható szempont, hogy az éppen üresen lógó függőágy dekorációs szerepet is betölt-e. Amennyiben igen, válassz bátran egy rojtos szélű brazil függőágyat, dobj bele 1-2 puha párnát!

  • Ha kiránduláshoz, bicikli- vagy kajaktúrához keresel ultrakönnyű, nagyon kicsire összehajtható, de nagy teherbírású függőágyat, az ejtőernyőselyem túrafüggőágyak közül érdemes választani.

Hol lehet függőágyat vásárolni?

  • A Függőágyboltban (nyilván:), ahol tucatnyi gyártó több száz terméke közül lehet válogatni, mindent ki is lehet próbálni, azonnal haza lehet vinni.

A Függőágybolt kirakata este

Személyesen:
1112 Budapest, Olt utca 10.
Telefon: 06-70-6513160

Otthonról, kényelmesen:
függőágy.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.