Függőágybolt a XI. kerületben!

Még ezen a nyáron nyitok egy igazi függőágyboltot, az egyébként nagyon jól működő webáruházat kiegészítve.

A bemutatóterem az eddig csak online megrendelhető termékeket kézzelfoghatóvá teszi, végre az összes függőágy és függőszék egy helyen kipróbálható és összehasonlítható lesz.

Minden, a felszereléshez szükséges tartozék is megvásárolható: a csavarok, karabinerek, hevederek és kötelek mellett egyéb tartozékok is, például állványok, rugó stb.

Az évek során hatalmasra duzzadt a választék mind egy helyen lesz: a mexikói függőágyak mellett a kolumbiai, brazil, ecuadori, indonéz termékek is.

Emellett egy sor bébi- és gyermekfüggőágyat valamint hordozókendőket is forgalmazunk, de helyet kapnak a saját gyártású babtáblák is.

A webáruházban megrendelt termékeket az üzletben személyesen is át lehet venni ezentúl. Nyitás 2009. augusztusban! Addig még párat kell aludni 🙂

UPDATE 2009.08.22.

Ma eljutottunk odáig, hogy szétfurkáltuk az egyébként elég vacak plafont. A fémkeresőm felmondta a szolgálatot, így nem találtam elsőre gerendát, de aztán hamar meglett. Elég erős, a szokásos száz kiló tömegű etalon súlyt akasztottuk rá és meghintáztattuk:

(Csak a vicc kedvéért vettem fel a bukósisakot, azok a csavarok, amiket én szereltem, eddig mindig biztosan a helyükön maradtak…)

Itt lóg majd az egyik függőszék, de lesz több is, illetve a függőágyaknak is fúrtunk lyukakat, szerencsére a fal 40 cm vastag, tömör tégla, élvezet volt a fúrás.

Most következik egy nagy takarítás és hétfőn akár nyithatok is.

UPDATE 2009. 08.16. Készül a bolt, indul a visszaszámlálás!

Voltak szép tervek is, az egyiket épp megvalósítjuk.

UPDATE 2009. 08.19. Megjött a terminál, lehet kártyával is fizetni!

És folyamatosan töltjük fel áruval a boltot, jövő héttől várunk mindenkit szeretettel. Természetesen addig is lehet online rendelni, ahogy eddig.

UPDATE 2009.08.24. Csütörtökön nyitás!

Egy éve, augusztus 27-én volt az első függőágynap, az évfordulón pedig megnyitom a Függőágyboltot. Tulajdonképpen kész van, már csak a világítás beszerelése és némi kirakatrendezés, portálépítés van hátra.

Kedden még zárva, szerdán nulladik nap, a korán érkezőknek meglepetésekkel, csütörtökön pedig az első igazi nap: pénztárgépavatás 🙂

UPDATE 2009. 09. 11. Egy kis ízelítő

Ma bevittem a fényképezőgépet a boltba, de végül nem volt időm fotózni, illetve a próbaképek láttán rádöbbentem, hogy itt még rendet kell tenni 🙂

Létra meg dobozok, mindenféle oda nem illő dolog. Plusz a villanyszerelés sincs még kész. Fotózás elhalasztva egy héttel. Addig is ízelítő:

Érdekesek ezek a fekete-fehér képek egy olyan üzletben, ahol minden nagyon színes.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.