Mitől különleges egy mexikói függőágy?

A mexikói vagy maya függőágyak sokak szerint a legkényelmesebbek*. Ennek oka szerkezetük rugalmasságában és anyaguk puhaságában keresendő.

* a blog szerzője szerint is 🙂

Margitsziget, 2003. ősz

A hagyományos sprang szövési technikának köszönhetően a függőágy tökéletesen felveszi a test alakját. A párhuzamos, de egymásba hurkolt szálak olyan felületet alkotnak, amely hosszanti irányban fix, keresztben rugalmas. A legnagyobb hőségben is szellős, kellemesen hűsít a szálak között átjáró levegő.

 

Ha egyszer kipróbálod, bizonyos hogy soha többé nem akarsz majd máshol feküdni. Az élményt talán a súlytalanság élményével lehetne a leginkább összehasonlítani, olyan mintha egy felhőn fekve lebegnél.

Sokféle van :)

Érdemes L vagy XL méretűt választani, ezeket nevezhetnénk akár XXXXL-nek is, hiszen hatalmasra nyithatók és a hossztengelyre merőlegesen is feküdhetünk bennük.

Mitől különleges egy mexikói függőágy?

A maya kultúra szerves részeként a függőágyak nem egyszerű használati tárgyak, de kultuszuk és évezredes hagyományuk miatt szorosan összefonódik a pihenés az alvás és a relaxáció fogalmával. Minden darab egy műalkotás, szinte nincs két egyforma darab.

Magyarországon csak itt lehet megvásárolni: fuggoagy.hu/mexiko

Ha idáig elolvastad, megérdemelsz egy 5000 forintos kupont, amit mexikói függőágyra válhatsz be 2023. május 31-ig a webshopban.

Íme:  MX5000

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.